fbpx

Corkframes – den unika och perfekta bröllopspresenten!

Värmen är på väg och vårens alla bröllopsfester kommer allt närmare, kanske inte så stora som de brukar vara, men ack lika viktiga. Eftersom presenter är en väsentlig del av bröllopsfirandet så är det så klart många som går och funderar på vad de skall ge till brudparet. Vilken är den perfekta bröllopspresenten?

Högt upp på önskelistan för en bröllopsgåva är ofta något unikt, något som sticker ut lite från mängden och som har betydelse. Svaret på vad som är den perfekta bröllopspresenten är givetvis en ram från Corkframes! 

Vi på Corkframes tycker så klart att Kärleken och bröllop är underbart och en stor mening med livet. En mängd viktiga förberedelser har gjorts till ett bröllop, inte minst gällande maten och drycken. Vilket vin skall vi välja till maten, och vilken champagne skall vi poppa till den stora skålen? Det mesta har valts med omsorg.

Ditt vinminne förtjänar ett riktigt hem

Vad händer sedan med korkarna till alla flaskor som poppats under bröllopsfesten? Korkarna till alla vinminnen som druckits upp under festen och vad händer med korkarna till alla de flaskor som brudparet kommer att poppa och skåla med under sin framtid tillsammans? Ett vinminne behöver ett riktigt hem, så svaret på detta är så klart att ett vinminne (det vill säga korken) skall sparas i en ram från Corkframes!

Och kanske skriver du även några rader om varför du valt just en Corkframe som gåva, förklarar lite av det vi just skrivit! Eller så kanske det är den förklaringen som får bli en del av ditt bröllopstal, alltid lättare att hålla tal om det finns något att förankra talet i.

Varje Corkframe är unik

Varje Corkframe är unik och handgjord av obehandlat Svenskt stål, med riktigt glas i vår egen verkstad. En inredningsdetalj som både sparar minnen och poppar upp tillvaron. Ett roligt tips är att skriva något på korkarna innan ni stoppar ner dem för att lättare komma ihåg och bevara minnet från doft och smakstunden.

Se våra olika storlekar och priser på www.corkframes.se 

Add to cart