fbpx

Berättelsen om Corkframes!

Idén bakom Corkframes grundar sig i ett stort intresse för champagne och vin. Efter varje flaska vi testade ihop så insåg vi att det vore roligare att göra något med korkarna än att bara slänga dem eller lägga dem i en byrålåda.

Ni har säkert själva sett andra som sparar på korkar liggandes någonstans eller i en glasskål. Varje kork har ett minne och är en påminnelse om ett speciellt tillfälle. Kanske från ditt bröllop eller korken från den där fina champagneflaskan du fick i 40-årspresent. Vilket minne du än förknippar med den där korken så förtjänar den (oftast) ett riktigt hem, därför vi skapade Corkframes! Det är alltså bara att poppa en flaska och låta korken trilla ner snyggt i sidan på din handgjorda Corkframe.

Varje Corkframe är unik och handgjord av obehandlat Svenskt stål, med riktigt glas i vår egen verkstad. En inredningsdetalj som både sparar minnen och poppar upp tillvaron. Ett roligt tips är att skriva något på korkarna innan ni stoppar ner dem för att bevara minnet från doft och smakstunden.

Grundidén med korktavlor har funnits sedan 1970-talet i olika former och skepnader. Vi har inspirerats av många innan vi kom fram till vår förfinade och minimalistiska Corkframe. 

Köp din egen Corkframe här på Corkframes.se! 

/Vännerna på Corkframes

Varför Corkframes?

Generös Support

Vi finns tillgängliga via Instagram, Facebook och via vår hemsida. Vad du än vill så hjälper vi till och svarar på dina frågor så fort vi kan!

Frakt ingår

Frakt ingår alltid vid köp av produkter i vårt ordinarie sortiment, så slipper du fundera över det! Frakt tillkommer vid specialbeställningar, eller enligt ö.k.

Kvalitet i världklass!

Alla Corkframes tillverkas i Sverige, i vår egen verkstad och vi använder alltid äkta Svenskt stål och riktigt glas.

Add to cart