fbpx

Spara dina korkar i en korktavla från Corkframes!

Hela ursprungsidén med korktavlor har funnits sedan 1970-talet i olika former och skepnader. Korkar i sig har genom åren använts till otaliga pyssel och projekt, både av stora och små. Vi på Corkframes har inspirerats av många saker innan vi kom fram till vår förfinade och minimalistiska Corkframe. 

Släng inte dina korkar?

Vad gör du egentligen med korken från flaskan du poppade på det där speciella tillfället, kanske på ditt bröllop eller korken från den där dyra flaskan champagne du fick i 40 års-present. Vad du än gör med den så förtjänar den ett riktigt hem, därför skapade vi Corkframes!

Hur funkar en korkram från Corkframes?

Ja, hur funkar egentligen en Corkframe, och vad är det? Kort och gott är det en fin och unik inredningsdetalj som du smidigt och enkelt sparar dina vinminnen i. Du poppar helt enkelt en flaska och låter korken trilla ner snyggt genom hålet i sidan på din handgjorda Corkframe. Allteftersom du fyller på med korkar förvandlas din ram med korkar till ett riktigt fint konstverk, lite som en korktavla fylld med korkar från alla trevliga vinminnen.

Hur ser den ut?

På grund av att varje Corkframe är handgjord av obehandlat Svenskt stål, med riktigt glas i vår verkstad i Nyköping, blir varje ram unik, med sin egen nyans och patina. En unik inredningsdetalj som väcker uppmärksamhet och samtidigt sparar minnen och poppar upp tillvaron. Ett roligt tips är att skriva något på korkarna innan ni stoppar ner dem för att bevara minnet från doft och smakstunden.

Nedan ser du en bild på en Corkframe som hänger på restaurang Klara i Nyköping. Åk dit, ta en bit mat och kika på hur den ser ut i verkligheten!

“Vår Corkframe fångar gästernas uppmärksamhet och är samtidigt en modern och ovanlig inredningsdetalj. Och så tycker gästerna att det är roligt att vi stoppar i korken i ramen i stället för att slänga den. En rolig och fin detalj helt enkelt.”

Emilie Skogström, Restaurangchef, Rest. Klara, Nyköping

Kolla in butiken för att se våra olika storlekar, du hittar den på www.corkframes.se/butik

Add to cart